Suomen Teollisuusvaate Oy

Arbetskläder och skyddskor till ditt hem med våra demonstrations­bilar

Suomen Teollisuusvaate Oy utvecklar, importerar och marknadsför arbets- och profilkläder åt den professionella användaren.

Vår affärsidé är att med våra unika demonstrationsbilar besöka slutkunder med kompletta kollektioner av allt inom skydds- och yrkeskläder. Även arbetsskor, handskar och förbrukningsartiklar kan visas och provas av kunder på respektive arbetsplats. Vi har ett brett sortiment av skydds- och arbetskläder, skyddsskor, handskar och förbrukningsprodukter till den professionella användaren.

Arbets- och profilkläder utvecklad åt den professionella användaren

Industrigrossisten Proman AB startades i Sverige i maj 2003. Suomen Teollisuusvaate Oy i Finland startades under året 2004. Nu säljs Proman produkter även i Norge. Med extremt snabba leveranser och utmärkt logistik, levereras produkterna från effektiva och moderna centrallagret i Rosersberg inom 4-5 arbetsgadar.

Industrigrossisten har det i dag totalt ca 30 st demonstrationsbilar i Sverige och Finland. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla fler distrikt i båda länderna. Kontoret i Finland ligger i S:t Karins, 10 km utanför Åbo.

Suomen Teollisuusvaate Oy

Till yrkesanvändarens tjänst sedan 2004

 

Kundservice

info@teollisuusvaate.fi

0207 30 3003

(kostnad: 8,35snt/samtal+16,69snt/min)

Adress

Hallimestarinkatu 21
20780 KAARINA

FO-nummer

1864254-6

VD

Janne Nevanperä