Työvaatteet, turvakengät, henkilö­suojaimet, laukut ym.

Myymälä tulee luoksesi

Työvaatteet

Meillä on kattava valikoima oman tuotemerkkimme työvaatteita, mainosasuja ja työkenkiä, jotka olemme itse suunnitelleet johtavien valmistajien kanssa.

Valikoimamme koostuu takeista, housuista, haalareista, sadeasuista, paidoista, alusasuista, heijastavista tuotteista, sukista, lakeista, hansikkaista, vöistä, laukuista jne. Laadukkaat tuotteemme on suunniteltu kestämään kovassa ammattilaiskäytössä. Ne palvelevat pitkään ja käyttömukavuus on erinomainen.

Maahantuomme myös muita tuotemerkkejä eli laajasta valikoimastamme löytyy myös Hefan, Sandrydsin, ProJobin ja Textilgrossistenin työvaatteita. Meiltä saat työvaatteisiisi tai mainosasuihisi myös painatukset tai brodeeraukset. Kysy lisää.

Turvakengät

Valikoimastamme löydät oman tavaramerkkimme työ- ja turvajalkineita, mutta myös muiden valmistajien tuotteita kuten esim. Cofra, Pezzol, Bekina ja Hitachi. Pystymme tarjoamaan täydellisen valikoiman saappaita, kenkiä, pohjallisia, työsukkia ja kenkienhoitotarvikkeita.

Muut tarvikkeet

Oma tuotemerkkimme kattaa myös suuren valikoiman erilaisia tarvikkeita. Saat meiltä laukut, erilaiset henkilösuojaimet, paristot, suojalasit, puhdistusaineet ja ensiaputuotteet.

Suomen Teollisuusvaate Oy

Ammattilaisten apuna jo vuodesta 2004

Asiakaspalvelu

info@teollisuusvaate.fi

0207 30 3003

(Puhelun hinta: 8,35 snt/puh+16,69 snt/min)

Osoite

Hallimestarinkatu 21
20780 KAARINA

Y-tunnus

1864254-6

Toimitusjohtaja

Janne Nevanperä